ДРУГИ ЗА КЛАВИШНИ ИНСТРУМЕНТИ Има 9 продукта.

Показани 1 - 9 от 9 продукта
 • Професионален състейн педал. Перфектен за  клавиатури, синтезатори и дигитални пиана, изпълнява същата функция като педала на акустична пиано. ABS / Aluminium тяло  с противоплъзгащи крачета и вдлъбнати слотове. Променя поляритета и е оборудван с 2mt кабел  с  6,3 мм стандартен моно позлатен жак мъжки.

  15,00 лв
  Добави към количката
  Изчерпано количество
 • Volume Stereo Pedal, подходящ за китари и музикални инструменти.  Педалът разполага с два напълно независими 6,3 мм моно входа  (от инструмент ) и два 6,3мм моно изхода  (към ефект или усилвател). Той също така разполага с 100k Ohm потенциометър за остър и оптимален обем.

  48,00 лв
  В наличност
 • Volume Mono Pedal, подходящ за китари и музикални инструменти с висок импеданс на  моно изхода.  6,3 мм моно вход  (от инструмент ) и 6,3 мм моно изход  (към ефект или усилвател). Той също така разполага с 100k Ohm потенциометър за остър и оптимален обем на товара на входящия сигнал / вграден /

  48,00 лв
  В наличност
 • ABS ДЕМПФЕР / HOLD / СЪСТЕЙН  педал за клавиатури, синтезатори, дигитални пиана. Той разполага с инверсия на поляритета,  с 2mt кабел с  6,3 мм стандартен моно позлатен жак мъжки.

  15,00 лв
  Добави към количката
  Изчерпано количество
 • Професионален състейн педал. Благодарение на уникалния си дизайн, GF01 гарантира максимален стандарт за качество.Перфектен за  клавиатури, синтезатори и дигитални пиана, изпълнява същата функция като педала на акустична пиано. Променя поляритета и е оборудван с 2mt кабел  с  6,3 мм стандартен моно позлатен жак мъжки.

  44,00 лв
  Добави към количката
  Изчерпано количество
 • Регулиране силата на звука на музикални инструменти и други  източници.Функция Expression  за клавиатура за контрол на модулацията.Плавно движение на педала.Гумирана повърхност на педала за да не се пързаля.Регулируема настройка за обемНезависим тунер изход конектор за тиха настройкаВисококачествен VR (променлив резистор) за максимална...

  177,00 лв
  В наличност
 • Волюм педал  за 1 стерео или 2 отделни музикални инструмента. Функция модулация за директна връзка с входящ контрол за  клавиатура. Просто натиснете педала за увеличаване или за  намалане на звука. Чрез завъртане на контрола на Min Vol, може да се определи минималният обем, който искате да постигнете. Активно устройство ,работи със...

  68,00 лв
  Добави към количката
  Изчерпано количество
 • Състейн педал за клавир , синтезатор или  йоника. Подходящ за електронни клавиатури с вход  жак. FC5 може да се използва и като FS контролер в синтезатори, модули и дръм машини. FC5 изпълнява същата функция като педала на акустична пиано. Може да се използва и  за включване / изключване на активи ефекти или дори запис.

  70,00 лв
  Добави към количката
  Изчерпано количество
 • Състейн педал за клавир. Универсален поддържащ педал с превключвател на поляритет, който разширява експресивния контрол на всяка електронна клавиатура.ASP-1 е с кабел с 6,3мм моно жак. 

  35,00 лв
  Добави към количката
  Изчерпано количество
Показани 1 - 9 от 9 продукта