Общи условия

С прочитането на тези условия, съгласно които “Музикална зона” ООД предоставя услуги на потребителите/клиентите си посредством Интернет магазина muzikalna-zona.com и в последствие използването на електрония магазин за покупки чрез натискане на бутона купи и “съгласен съм с условията на сайта” Вие като клиент безусловно се съгласявате с тях. Ако не сте съгласни с настоящите условия моля не използвайте интернет магазина.

Данни за фирмата:
“Музикална зона” ООД
ИД 200535663
ДДС BG200535663
гр. Сливен ул. “Одрин” 17
МОЛ: Чавдар Баев
тел. 044/ 588898
моб. 0886 398282

За да купите:
За да можете да купувате необходимо условие е да имате навършени 18 г. , моля преди да пристъпите към покупка прочетете основните характеристики описани в съответната страница на продукта, информацията за доставка и плащане.

Изображенията и описанията на продуктите които се намират на интернет страницата на muzikalna-zona.com имат информационно – илюстративен характер и не претендират за точност и изчерпателност. Неточността на изображенията, както и липсата на такива не може да се тълкува като подвеждаща информация/реклама и нямат за цел да подведат потребителите или да придадат на продуктите несъществуващи за технически характеристики или възможности. Изображенията на продуктите, също така не носят информация за цвят (освен ако това не е изрично опоменато), количество, окомплектовка технически характеристики и възможности. Описанията на продуктите могат да бъдат непълни, неточни или своевременно изменени от производителя в процеса на производство на даден продукт. Производителите и търговеца имат право да променят технически характеристики по всяко време, без да са задължени да уведомяват изрично потребителите за това.

“Музикална Зона” ООД си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни. При липса на складова наличност от заявената стока, в рамките на една работна седмица, “Музикална Зона” ООД уведомява потребителя/клиента за изчерпването на стоката чрез изпращане на съобщение до посочения от потребителя/клиента електронен адрес или на посочения телефонен номер. В случай, че е направен превод по сметката на търговеца, клиентът ще може да избира между следните опции:
• възстановяване на сумите;
• отказ от поръчката;
• заместваща поръчка;
• изчакване на нова доставка.

Условия за връщане на закупена стока:
В случай, че клиент желае да върне получен продукт, може да се възползва от това право в 7 (седем) дневен срок от покупката. Задължително условие е закупените продукти да са в изряден търговски вид, без да бъдат наранени по какъвто и да е начин, без нарушена опаковка. Стоката може да бъде върната в офиса на фирмата чрез куриер. След получаване на върната стока и прегледа й, стойността без транспортните разходи се възстановяват на клиента – в брой или по сметка.

Обслужване на рекламации:
Обслужването на рекламации става чрез попълване на формуляр за предявяване на рекламация с описано подробно становище на причините за рекламацията.

Магазин “Музикална Зона” си запазва правото да не приеме констатацията на клиента ако прецени, че основанието му за рекламация е неоснователно или е следствие на неправилна употреба от страна на клиента.

Клиентът връща закупения продукт по удобен за него начин до офиса на фирмата или до съответните сервизи .
За всяка стока върната с рекламация се съставя констативен протокол и след преглед от комисия, която включва вносителя или производителя на продукта се попълва становище с приемане или отхвърляне на предявената рекламация. Срокът, за който комисията трябва да излезе със становище пред клиента е до 10 /десет/ дни след предявяване на рекламация.

Гаранция
Всяка стока се изпраща на клиента с оригинална гаранционна карта,в която са упоменати:
1. адрес и телефон на оторизираните сервизи
2. гаранционните условия на съответните сервизни центрове или производители
3. гаранционен срок на закупената стока.

При приемане на стоката в присъствието на куриера се уверете, че това е продукта, който сте поръчали и че няма външни дефекти по него получени в следствие на транспортирането. В случай на дефект, получен в резултат на невнимателно транспортиране и установен веднага след получаването на продукта , отправете рекламация към куриера и моля веднага се обадете на някои от телефоните в страницата КОНТАКТИ в присъствието на куриера.

В сервизните центрове важат единствено оригиналните гаранционни карти, с които е получена стоката и касова бележка или фактура за покупката.

Клиентът е длъжен като съвестен гражданин да пази всички документи и опаковки съпътстващи стоката.Powered by WordPress.
QR Code Business Card