ЗАПАДНА ПОП МУЗИКА

PAUL ANKA : DUETS

ПОЛ АНКА : ДУЕТИ

Sony Music / Вирджиния Рекърдс (2013)

 

Additional Descriptionоще информация

Пол Анка чества 55 години на сцената с издаването на новата си колекция ‘Duets’ (Вирджиния Рекърдс/Sony Music). Албумът съдържа 14 дуета с някои от най-именитите му колеги – Джордж Бенсън и Майкъл Макдонълд, Доли Партън, Леон Ръсел, Глория Естефан, Майкъл Бубле, Уили Нелсън, Пати ЛаБел, Крис Боти, Селин Дион, Том Джоунс и Питър Сетера, както и неиздавани версии на дуетите му с Майкъл Джексън (“This Is It”) и Франк Синатра (“My Way”). Премиерата на новата колекция не е случайна. Тя съвпада с датата, когато излиза и дългоочакваната биография на Пол Анка, озаглавена „MY WAY: An Autobiography”, написана заедно с Дейвид Далтън (издание на St. Martins Press).

Не е в наличност

Купи онлайн за: 16.00 лв.

KYLIE MINOGUE : Kylie Christmas

Кайли Миноуг коледен албум.

Warner Music / Орфей мюзик (2015)

 

Additional Descriptionоще информация

“Kylie Christmas” е коледният албум на Кайли Миноуг, който се състои от 13 песни и включва няколко дуета и компилация от оригинални и класически парчета. Кайли се обръща към сестра си Дани Миноуг и двете създават песента “100 degrees”, която обещава да се превърне в коледна класика! Джейми Кордън обединява сили с красавицата за песента “Only You”, с Иги Поп създават празничната “Christmas Wrapping”, а Франк Синатра посмъртно се включва във всеизвестната “Santa Claus Is Coming To Town”. Три нови парчета – “White December”, “Christmas Isn’t Christmas ‘Til You Get Here” “Every Day’s Like Christmas” са част от албума, а делукс версията включва “Oh Santa”, “100 degrees” и “Cried Out Christmas”. Вариращи от бавни и чувствени до диско, шестте нови песни са напълно в коледния дух!

В наличност

Купи онлайн за: 18.00 лв.

Loading Обновяване…

EROS RAMAZZOTTI : Eros 30 Greatest Hits (2CD)

Ерос Рамацоти избрани хитове в два компакт диска.

Sony Music (2014)

Additional Descriptionоще информация

Юбилейният албум “Eros 30” с най-големите хитове на Ерос Рамацоти се отбелязват 30 години от дебюта на Terra Promessa и старта на една изключително успешна международна кариера. “Eros 30” е поредица от 30 песни, която преминава през различните етапи в кариерата на Ерос Рамацоти. Песни, в които той е съавтор на музиката и текста. Ерос Рамацоти е артист, който винаги е търсил връзката между текста, мелодията и музикантите, с които реализира песента в студио или на сцената.

Не е в наличност

Купи онлайн за: 18.00 лв.

ELVIS PRESLEY : Blue Christmas

Елвис Пресли : коледни песни

Sony Music (2010)

В наличност

Купи онлайн за: 14.00 лв.

Loading Обновяване…

IL DIVO : Amor & Pasion (The Latin Album)

Sony Music (2015)

Additional Descriptionоще информация

Amor & Pasión е новият, седми по ред албум в дискографията на една от най-успешните формации в света на класическата и популярна музика – „Il Divo“! Музиката в албума покрива 100 години от най-добрите традиции в съкровищницата на жанровете танго, мамбо, болеро заедно с чувствените ритми от Испания, Куба, Аржентина и Мексико. Новият албум е „намигване“ на групата към старта на тяхната кариера, започнала преди 11 години, именно с испаноезичния репертоар.

В наличност

Купи онлайн за: 20.00 лв.

Loading Обновяване…

JULIO IGLESIAS : “1″ Greatest Hits (2CD)

Избрани хитове на Хулио Иглесиас събрани в 2 компакт диска.

Sony Music (2012)

В наличност

Купи онлайн за: 20.00 лв.

Loading Обновяване…

EROS RAMAZZOTTI : Perfetto

Universal Music / Анимато Мюзик (2015)

Additional Descriptionоще информация

“Perfetto” включва общо 14 нови парчета, които са записани в различни студия в Лос Анджелис, Милано и Рим. Изданието е продуцирано от самия Ерос Рамацоти. В албума вземат участие различни музиканти, които и преди са работили с изпълнителя по различни проекти – Вини Колаюта на барабани (работил с Джон Мичел, Хърби Ханкок, Куинси Джоунс, Ленард Коен и т.н.) и Майкъл Ландау на китара (работил с Майкъл Джаксън, Джеймс Тейлър, Майлс Дейвис и други). “Perfetto” бележи голямото завръщане на Ерос към композициите изпълненени с живи инструменти и далеч по-малко електронна музика, отколкото при повечето записи от днешно време.

В наличност

Купи онлайн за: 16.00 лв.

Loading Обновяване…

TINA TURNER : Love Songs

Warner Music / Орфей Мюзик (2014)

В наличност

Купи онлайн за: 18.00 лв.

Loading Обновяване…

Richard Clayderman : The Ultimate Collection (Box Set 3 CD)

Най-доброто на Ричард Клайдерман събрано в 3 музикални диска.

Union Square Music (2008)

Не е в наличност

Купи онлайн за: 20.00 лв.

QUEEN : Queen Forever (The Best)

Virgin Records/Universal Music/Animato Music (2014)

Additional Descriptionоще информация

Три досега неиздавани парчета на Queen с вокали на Фреди Меркюри оглавяват новото издание на Queen. Всички притежатели на новия албум ще чуят за първи път уникален запис на общ сингъл на Queen и Майкъл Джаксън, “There Must Be More to Life Than This”; незавършена приживе песен на Меркюри, “Let Me In Your Heart Again”, създадена по време на работа по 11-ия студиен албум “The Works” (1984); както и нова, баладна версия на първия солов хит на Меркюри, “Love Kills”. Останалото съдържание на “Queen Forever” се състои от най-големите хитове на групата, добре познати “класики” и нови версии. По думите на Брайън Мей, това са “неща, които сме събрали заедно като доказателство на нашата музикална еволюция, отколкото просто хитове”. Траклистът е собственоръчно подбран от Мей и Роджър Тейлър. Общият знаменател на всички песни е любовта – така “Queen Forever” е събира на вечните любовни парчета на Queen.

Не е в наличност

Купи онлайн за: 16.00 лв.


Powered by WordPress.
QR Code Business Card