ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

Уважаеми клиенти,

Онлайн магазин muzikalna-zona Ви дава възможност, ако не сте напълно удовлетворени от закупения от вас продукт да го върнете в 14 дневен срок от датата на получаване и да получите вашите пари, при условие, че продуктът е в оригиналния си вид, опаковка и качество.

За да упражните това свое право, е необходимо да изтеглите и попълните нашият Формуляр за упражняване правото на отказ от договора (и във формат pdf).

Попълнете този формуляр и ни го изпратите по e-mail, след това го приложете отпечатан на хартия към пратката с върнатите продукти. Това ще улесни оперативно обработката и връщането на платената от вас сума или неговата замяна.

Моля да ни информирате за желанието си да върнете определена поръчка чрез формата за контакти и на тел. 044588898 / 0886398282

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМА:

Възстановяването на сума за закупен продукт става след приемане на пратката от наша страна, след като се уверим в нейната цялост! Възстановяването на сумата когато плащането е било с “наложен платеж” става с  банков превод в рамките на 7 работни дни от датата на получаване на пратката.

Изпратени пратки за плащане с наложен платеж няма да бъдат приемани!

Изпратени пратки с „Български пощи” ЕАД не се приемат.

Условия за връщане:

Продукти подлежащи на връщане са тези, които не са ползвани или преминали никаква обработка  и други действия нарушаващи тяхната цялост, както и премахване на етикети. Разходите за връщането на продукт(и) са за ваша сметка.

Продуктите които връщате трябва да бъдат добре опаковани в оригиналната си търговска опаковка, без следи от употреба и окомплектовани с всички прилежащи към тях документи и аксесоари. Към пратката приложете и оригиналната фактура която сте получили за покупката. Върнатите продукти винаги изпращайте със застраховка за тяхната пълна стойност по фактура!

При подмяна на продукт с друг модел или друг размер, куриерските услуги са за сметка на клиента.

Внимание!

Разпоредбите на чл. 50 – 56 от ЗЗП за правото на отказ на потребителя от договора от разстояние или от договора извън търговския обект не се прилагат при договори за доставка на запечатани стоки, които са разпечатани след доставката им и тяхната опаковка е трайно нарушена, и също така не могат да бъдат върнати поради съображения, свързани с хигиената или защита на здравето като слушалки тип in-ear, вокални микрофони, платъци, мундщуци за духови инструменти, устни хармоники и други духови инструменти без отделен мундщук, контролери за уста и др.