КАК СТАВА ДОСТАВКАТА НА НАПРАВЕНАТА ПОРЪЧКА?

Стоки се доставят в рамките на България. Всички продукти от онлайн магазин muzikalna-zona.com се доставят от куриерска фирма на адреса, който сте посочили в своята поръчка. За да можем да Ви предложим максимално най-ниската възможна цена на нашите модели, ние не включваме в нея допълнителни такси за доставка. Разходите по куриерската услуга са за сметка на получателя.Доставкатa се извършва в рамките на 2 до 4 работни дни. Поръчките се обработват и доставят само в работни дни.
– Поръчки направени след 16:00ч се обработват на следващия ден.

ВАЖНО!  – Имайте впредвид, че ние ще се свържем с Вас за потвърждение на поръчка. Ако не сте получили обаждане от нас, значи поръчката няма да бъде доставена.

КОЛКО ЩЕ СТРУВА ДОСТАВКАТА?

Разходите за доставка не са включени в цената и са за сметка на клиента.

Доставка до офис на ЕКОНТ или СПИДИ – СПОРЕД ТАРИФАТА НА КУРИЕРА.

Доставка до вашият адрес – СПОРЕД ТАРИФАТА НА КУРИЕРА.

За поръчки на обща сума над 300 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА до офис на куриерска фирма СПИДИ .

 

 ВАЖНО!

1.  Потребителят / клиентът носи изцяло риска от повреждане / загубване на стоката при доставката. Веднага след предаване на стоката на куриер, “Музикална зона” ООД се освобождава от риска, който се прехвърля върху потребителя / клиента. “Музикална зона” ООД  не носи отговорност  за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик.

2.  Веднага след доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от потребителя / клиента или упълномощено от него лице. В случай, че стоката се доставя чрез куриер, потребителят / клиентът следва да уведоми търговеца за несъответствието с договора не по късно от 12 часа след получаването.

3.  Евентуални повреди и други щети следва да бъдат удостоверени върху товарителницата и докладвани в срок от 12 часа на “Музикална зона” ООД. В случай, че бъде установено наличие на щети, които са се получили при транспортирането на стоката, “Музикална зона” ООД  не носи отговорност за  тази стока. Установяването се извършва  в “Музикална зона” ООД.

4.  В случаите, когато от “Музикална зона” ООД  са зададени в писмена форма конкретни дата и час за доставка, изявлението има обвързваща сила. Потребителят / клиентът е задължен да снабди търговеца с необходимата информация за доставката като посочи точен адрес, лице за контакти и телефон при заявката, както и да впише или изрично да го уведоми за подходящо време /дата и час/, в което ще може да приеме/получи стоката. “Музикална зона” ООД  не е обвързано от каквото и да е задължене за изпълнение на поръчката и доставката в случаите, когато потребителят / клиентът е посочил неверен или грешен адрес, лице за контакти и / или телефон при подаване на заявката. При неизпълнение на посочените в настоящата разпоредба задължения, потребителят / клиентът се задължава да обезщети търговеца за всички извършени допълнителни разходи, свързани със съхранението и последващата доставка на стоката, както и с невъзможността същата да бъде доставена.

4а.  При предаване стоката на потребителя / клиента или на третото лице – пълномощник, страните подписват придружаващите я документи. За трето лице се счита всеки, който не е титуляр на заявлението, но приема стоката и се намира на посочения от клиента адрес.

При неоправдан отказ от получаване на стоката, потребителя / клиента дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката. В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп до адреса и условия за предаване на стоката в този срок, “Музикална зона” ООД  се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока. В този случай, клиентът има задължението сам да организира доставката на стоката, като не се освобождава от задълженията си за обезщетение по предходния член.

5.  Когато доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Клиента стока и това може да се установи чрез обикновения й преглед, клиентът може да иска доставената му стока да бъде заменена със съответстваща на направеното от него заявление за покупка. Това искане следва да бъде направено не по-късно от 12 часа от получаването на стоката, респ. нейната доставка на посочения от потребителя адрес.