ПИЕЗО МИКРОФОНИ (PICKUPS) Има 5 продукта.

Показани 1 - 5 от 5 продукта
  • Професионален микрофон-пластина за музикален инструмент. Закрепва се чрез лепка за корпуса на инструмента и се включва с 6,3 / голям / женски жак към безжична микрофонна система или музикантски пулт.Звукът се предава чрез трептения уловени от тригера на Ямаха и звукоизлича чист и ясен звук без смущения. Пиезо адапторът е подходящ за озвучаване на...

  • Единичен пиезо-микрофон Harley Benton HB-T, самозалепващ. Пик ап,адаптер за акустични инструменти / основно китара /. Чист, естествен звук, сигнал с висока мощност. Външен монтаж с кабел 30см. и женски жак 1/4 (6,3мм) Пиезо адапторът е подходящ за озвучаване  и на кларинет .

  • Пиезо пластина за озвучаване на цигулка. Единичен диск датчик с възможност за монтаж на магаренцето на цигулка или виола. Чист, естествен звук, сигнал с висока мощност. Външен монтаж с кабел  и женски голям  жак  (6,3мм) с лепка , за свързване към безжична микрофонна система или смесителен пулт.

  • Двойна пиезо пластина за озвучаване на цигулка или виола. Двоен сензор датчик с възможност за монтаж на магаренцето на цигулка или виола. Чист, естествен звук, сигнал с висока мощност. Външен монтаж с кабел  и женски голям  жак  (6,3мм) с лепка , за свързване към безжична микрофонна система или смесителен пулт. Пиезо микрофонът...

  • Единичен пиезо-микрофон Harley Benton SH-20, монтиращ се на отвора на китарата. Пикап,адаптер за озвучаване на акустични инструменти с метални струни и отвор с размер от 9,779 до 10,414см  . Чист, естествен звук, сигнал с висока мощност. Дължина на кабел 4м. и мъжки жак 1/4 (6,3мм)

Показани 1 - 5 от 5 продукта